Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу по време на заседание

...
Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу по време на заседание
Коментари Харесай

Сензационно! Шойгу хвърли бомба за войната

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу по време на съвещание на колегията на ведомството във вторник направи прогноза за продължителността на войната в Украйна.

Той съобщи, представен от локалните организации, че Министерството на защитата на Русия продължава да покачва бойната мощност на въоръжените сили, в това число посредством доставка на съвременни оръжия и възстановяване на подготовката на войските, като се вземе поради опитът от военните дейности в Украйна.
-->
" Последователното осъществяване на ограниченията и проектите за активност до 2025 година ще ни разреши да реализираме задачите си ", съобщи той.

Министърът добави, че групировките на съветските въоръжени сили не престават дейни дейности за поразяване на украинските войски. Той също по този начин акцентира, че западните оръжейни доставки тласкат Украйна към самоизтребление.

Шойгу уточни, че Съединени американски щати и техните съдружници не престават да въоръжават Украйна. Киев на собствен ред хвърля необучени бойци в безсмислени щурмове, макар неналичието на резултати от контранастъплението.

" Западните куратори на Украйна не се отклоняват от своя безсърдечен принцип " оръжието като път към мира ", съобщи министърът, представен от " Фокус ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР